GAZELLA
0
Sport Klub
RÓLUNK

A csapat

Hello mi vagyunk
a Gazellák.

A gazella klub olyan teret és minőségi időt biztosít Számodra, ami az “én időm” egyik legkiválóbb megélésére ad lehetőséget. Fogalmazd meg a céljaidat és mi segítünk megvalósítani.

A CSAPAT

Gazella Sport Klub

Órarend

Az órarendet úgy alakítottuk ki, hogy lehetőséget biztosítsunk az edzésre minden napszakban. Aki rendszeresen sportol, tudja, hogy sportolással a mindennapok is harmonikusabbak, boldogabbak és egészségesebben telnek.

Online bejelentkezés

Az órákon bejelentkezéssel tudsz részt venni, miután elolvastad és elfogadtad a házirendet. Minden támogatást szeretnénk biztosítani a tervezhető, stabil, sportos jövődhöz, ezért mindig egy hétre előre frissül az órarend, hogy be tudj jelentkezni időben.

Házirend

Hasznos és fontos részleteket találsz a házirendben, mint például az árainkat, fizetési módokat, illetve a recepció nyitva-tartását; ezért szívből ajánlott olvasmány Mindenkinek.

ENG

Oktatóink beszélnek angolul is, ezért opcionálisan a magyar nyelvű órákon is tudnak angolul instruálni.

a csapatunk

A legjobb csapat!

Juli

Detox Yoga | Gazella Workout | Gerincjóga | Pop Up Yoga | Flow Jóga

A sport szerelmeseként hiszem, hogy sportolással gyógyítható a lélek, erősíthető a test és frissen tartható a szellem. Rendszeresen beiktatott edzésekkel válhatunk magabiztos, kiegyensúlyozott emberekké, mert a mozgás örömmel tölt el, acélosítja az akaratot, feszesíti a bőrt és tudatosságot hoz az életünkbe.

Réka

Egyéni jóga terápia foglalkozásokra bejelentkezés: re[email protected] vagy +3620 437 9966

A jógával 2012 nyarán kezdtem el foglalkozni, majd 2014-ben úgy éreztem, hogy szeretném mélyebben megismerni és jelentkeztem dr. Indu Arora Jóga Oktató képzésére majd részt vettem az 500 órás Jóga Terápiás kurzuson. A képzés arra a koncepcióra épült, hogy: “Nincs nagyobb gyógyító erő a világon, mint Önmagad”.

Szilvi

Zero stress yoga in English

Több évi ad-hoc jellegű gyakorlás után 2019 áprilisában végeztem el az oktatói képzést a jóga fővárosában a Himalája lábánál: Rishikeshben, Indiában; az ott szerzett élmények és tapasztalatok azóta is kísérnek. Szeretem a szanszkrit mantrákat, megnyugtat a meditáció és feltölt az ászanák gyakorlása. Bár magam is az út elején vagyok még, szívesen osztom meg veled is a tapasztalataimat és a gyakorlásomat, hogy egymás segítve fejlődhessünk egy jobb önmagunk felé.

Fáni

Egyeztess időpontot telefonon vagy e-mailben: 06204560476 vagy [email protected] | HU / ENG

Okleveles táplálkozási tanácsadóként abban szeretnék segíteni, hogy bármilyen okból is adod diétára a fejed, csak egyféle, és lehetőleg a legjobb élménynek éld meg azt, még ha tisztában is vagy vele, hogy változások következnek az eddig megszokott életmódodban.

Dorina

Óráim: Hétfő 19:00 Női jóga

A jógában az a csodálatos, hogy a matracon töltött idő csak töredéke a valódi gyakorlásnak. Az életben is adódnak szituációk, ahol ugyanúgy helyt kell állnod, mint a szőnyegeden. Van, amikor alázatosnak kell lenned, és van, amikor keményen ki kell állnod magadért. Ahogy Diószegi Ádám mondta :” amikor jógát gyakorolsz, az olyan mint egy mini élet”.

Péter

Egyeztess időpontot telefonon! 06305166265 | HU / ENG

Szeretnéd, hogy amíg Te sportolsz, addig kutyusod is át legyen mozgatva és szellemileg is lefáradjon?! Keresd Takács Pétert, szakképzett kutya trainert a részletekért, hogy kiegyensúlyozott, egészséges és boldog kedvenced is minőségi idővel gazdagodjon.

Teri

Óráim: Sunrise jóga, Slow power jóga | HU / ENG

A rendszeres gyakorlás életem minden területén pozitív változást hozott. Van olyan változás, amely rögtön érezhető. Például fizikai szinten. Van olyan, amely végigkíséri a napot, ilyen a nyugalom érzete. És van olyan, amely beépül a mindennapokba, az életünkbe. Ez a változás nehezen kifejezhető. Találkozzunk az óráimon, hogy megtapasztalhassátok ezt a változást a saját életetekben is!

Lilla

Óráim: Beach body, Dynamic Spine | HU / ENG

A tánc végig kísérte az életemet, ezért is szeretem nagyon a ritmusos, dinamikus óratípusokat. Fontos nekem a jó hangulat, az, hogy szeresd, amit csinálsz, és a legnagyobb öröm számomra, ha a vendégeim elérik a kitűzött céljaikat, erősödnek, formálódnak, jó kedvvel, és sikerélménnyel távoznak az óráimról.

A csapat

Rólunk mondták

"A legjobb dolog, ami a Marinán az elmúlt 5 évben történt, az vitathatatlanul a Gazella!❤️ Szuper órák, szuper oktatók és szuper hangulat fogad minden alkalommal!"

Dóra

"Juli szombati detox óráját ajánlom mindenkinek!"

Fatima

"Lilla egy tündéri, profi edző, akit csak ajánlani tudok (csütörtök)"

Szabina

"Fantasztikus a hely, Juli pedig nagyon jó jógaoktató!"

Réka

"Szuper csapat, minden alkalom kikapcsol és feltölt. Csak ajánlani tudom! "

Sofia

"Nagyon jól felszerelt és csinos hely :) Lilla csütörtöki gerinctornájat kőtelezővé kellene tenni! Szuper jól esik a megfáradt hátnak "

Dóri