Kedves Vendégeink!

A rendkívüli időszakra való tekintettel a mai naptól fogva az alábbi szabályok lépnek életbe a stúdiókban, melyek betartásához a segítségeteket szeretnénk kérni.

Házirend kiegészítéseként:

Kérünk titeket, hogy betegen, legyengült állapotban ne gyertek gyakorolni, hanem pihenjetek, erősödjetek és gyógyuljatok meg. A stúdióba lépés után kérjük, hogy azonnal mossatok kezet és csak ezután kezdjetek neki a megérkezés folyamatának! Ha zsebkendőt használtok, azonnal dobjátok a szemetesbe!

KÜLFÖLDI HAZATÉRÉS UTÁN:

Szintén fokozott figyelmeteket és együttműködéseteket szeretnénk kérni, hogy a külföldről haza érkezésetek után, két hétig ne látogassátok a csoportos órákat. Természetesen a bérleteket 2 héttel meghosszabbítjuk, csupán egy emailt kell írnotok nekünk a tárgyban feltüntetve a neveteket és azt, hogy bérlethosszabbítási kérelem címmel külditek azt.

Email címünk: [email protected]

Hisszük és tapasztaljuk, hogy a rendszeres jógázás remek módja az immunerősítésnek. Azon vagyunk, hogy a lehető legbiztonságosabb és legkomfortosabb környezetet teremtsük meg nektek a jóga gyakorláshoz, de ehhez a Ti együttműködésetekre, segítségetekre is szükség van.

Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük!

Gazellák